Bedrijfsreportage

Een bedrijfsreportage is van groot belang voor ieder bedrijf dat zich online profileert, of het nu gaat om een website of social media. Goede professionele foto’s bepalen het beeld van uw bedrijf. Studio-37 levert deze beelden voor ieder bedrijf.

Waarom een Bedrijfsreportage?

Bedrijfs ReportageSteeds vaker worden contacten online gelegd, om te laten zien wie u bent en wat u te bieden hebt als bedrijf, zijn goede beelden onmisbaar en cruciaal. Hiermee geeft u klanten een concreet beeld van het bedrijf, zijn mensen en producten. Hiermee onderscheidt uw bedrijf zich van de concurentie die deze mogelijkheid misschien niet ten volle benutten. Vooral op zakelijk gebied zorgen goede beelden van uw bedrijf ervoor dat mensen eerder en ook sneller contact zoeken.

Bedrijfs ReportageKlanten die een positief beeld van een bedrijf hebben, laten hierdoor hun beslissingen leiden. Een goed imago is dus essentieel. Aangezien het eerste contact bijna altijd via de website of Social media verloopt zijn goede foto’s van groot belang.

Ook in de maandelijkse nieuwsbrieven, jaarverslagen en businessrapporten dienen onze beelden een hoger doel. Een beeld zegt vaker meer en sneller iets over uw bedrijf dan alinea’s vol tekst.

Het doel van een Bedrijfsreportage

Een bedrijfsreportage van Studio-37 Bedrijfsfotografie dient meerdere uiteenlopende doelen. Één daarvan is dat u doormiddel van een bedrijfsreportage beschikt u over een beeldbank met eersteklas beelden van uw personeel, bedrijfsprocessen, werkomgeving, infrastructuur, machines etc.Bedrijfs Reportage
Deze beelden kunt u vanaf dat moment inzetten voor voor bedrijfsmagazines , nieuwsbrieven, media uitingen, jaarverslagen, websites, en social media.
De opgeleverde beelden worden meestal meerdere jaren gebruikt. Een typische bedrijfsreportage levert ongeveer 100 tot 200 foto’s op. Deze zijn vrij te gebruiken naar eigen inzicht.

Een ander aanleiding voor een reportage kan een jubileum of evenement zijn.Bedrijfs Reportage Dat zijn de momenten waarop een bedrijf straalt en dat mag niet onopgemerkt blijven. Vaak zijn de beelden die een dergelijk evenement oplevert aanleiding voor een algehele bedrijfsreportage.

Belangrijk om te weten is dat beelden het imago van uw bedrijf in de digitale wereld kunnen versterken. Verder geven zij nieuwe inzichten bij nieuwe en reeds bestaande klanten. Zodat duidelijk is met wie er zaken worden gedaan en wat hun verhaal is.

Wat kost een bedrijfsreportage?

Al vanaf €250,- per dagdeel (4 uur), kom ik op locatie fotograferen. Een typische bedrijfsreportage levert ongeveer 100 tot 200 foto’s op. Deze ontvangt u in hoge resolutie. Al onze beelden zijn overal inzetbaar, zo vaak als maar wilt. Want alle foto’s zijn van volledig van u, en u bepaald wat u ermee doet. Bij Studio-37 betaal u maar één keer!

Wilt u ook foto’s van uw bedrijf, mensen of producten?

Neem gewoon even contact op met Studio-37 voor meer informatie of een afspraak.

Duidelijk, Snel, Studio-37!