Evenementen Fotograaf

Als evenementen fotograaf ben ik natuurlijk ervaren in het fotograferen van, zowel grote bedrijfsfeesten als kleinschalige bedrijfsuitje. De foto’s onderscheiden zich door hun kleur, contrast, lichtval en scherpte.

Hoe werkt het?

Evenementen fotograafStudio-37 fotografeert uw congres, beurs, symposium , bedrijfsuitje of gala vanuit alle hoeken en maakt er een schitterende Lifestyle Fotografie reportage van die helpt de herinneringen lang vast te houden.
Zodra u kiest voor een evenementen fotograaf van Studio-37 Lifestyle Fotografie weet u zeker dat het goed zit. U houdt zich bezig met het evenement, Studio-37 registreert alles van begin tot eind en handelt de beelden af voor u en uw gasten.

Veel evenementen vinden plaats in schaars verlichte ruimtes of plekken met feest verlichting. Onze verlichting en apparatuur zorgt ervoor dat de sfeer behouden blijft en dat de hoge kwaliteit van de beelden word gegarandeerd.

Studio op locatie

Zo nu en dan wil een klant dat ik als fotograaf op locatie, tijdens een evenement, ook een mooi portret maak van hun gasten. Uiteraard kan dit, eventueel met de sfeer van het evenement op de achtergrond, of met een achtergrond met de uitstraling van uw organisatie.

Het resultaat van een evenement

Evenementen fotograafNa het evenement bieden wij een uitstekende service.
Als er extra wensen zijn is er veel mogelijk (Bijvoorbeeld, een website met alle foto’s voor uw klanten).
Als het evenement klaar is verwerk ik zo snel mogelijk de beelden. Hierna zorg ik dat u de foto’s binnen 7 dagen in huis hebt. Deze tijd is nodig om de beelden optimaal bij u te kunnen aanleveren. Uiteraard is het mogelijk dit zeer snel toe doen, mocht u de beelden bijvoorbeeld de volgende dag al nodig hebben.

Evenementen fotograafU ontvangt de definitieve set van foto’s via WeTransfer.com. Dit is een website waarmee grote bestanden worden verstuurd. U ontvangt dan een e-mail met daarin een download link. Door hier op te klikken kun je de bestanden gemakkelijk op uw eigen computer downloaden. De foto’s worden opgeleverd in twee mappen met daarin de hoge resolutiebestanden(Hi-res, om te printen) en de lage resolutiebestanden(Low-res, voor gebruik op Social Media). De geleverde foto’s zijn altijd zonder watermerk, zodat u met de foto’s kunt doen wat je wilt.

Een evenementen fotograaf als Studio-37 zorgt ervoor dat u niet alleen tevreden bent met het eindresultaat maar dit ook wilt delen.

Wat kost een evenementen fotograaf?

De kosten voor een evenementen fotograaf bedragen €250,- per dagdeel (4 uur). Hiervoor krijg je een reportage gemaakt met meerdere foto’s, vanuit verschillende hoeken en met een grote variatie aan beelden. Dit alles met behoud van de sfeer en lichtval van het evenement. Het is altijd lastig om van te voren te bepalen hoeveel foto’s je krijgt. In de praktijk zijn er altijd teveel mooie foto’s en uiteraard krijg je die allemaal. Bij evenementen langer dan 4 uur spreken we een vaste prijs af. Bij Studio-37 betaalt u maar 1x, dit betekent dat de beelden zo vaak en overal gebruikt mogen worden waar u maar wilt. U heeft immers betaald en heeft alle vrijheid in het gebruik daarvan.

Wilt u foto’s van uw evenement?

Neem gewoon even contact op voor meer informatie of een afspraak.

Duidelijk, Snel, Studio-37!