Familie fotoshoot

Familie fotoshoot? Geen probleem bij Studio-37 uit Almere ben je op het juiste adres. Heb je een grote familie, klein gezin of wil je schitterende foto’s van je kinderen voor opa en oma.
Bij Studio-37 kan het allemaal.

Hoe werkt het?

Familie fotoshootWe kijken eerst samen of je wat ideeën voor de familie fotoshoot hebt. Misschien heb je ook wat digitale beelden of knipsels die jou aanspreken.
Op basis daarvan bepalen we wat voor foto’s het gaan worden. We kiezen een locatie zoals bos, park, heide of strand. In ieder geval iets waar de kinderen en ouders echt zichzelf kunnen zijn.
Jij bepaald welke samenstellingen je op de foto wilt zien, wil je ieder kind ook apart of samen met papa, alles kan. Jij bent degene die bepaalt. Houdt jij meer van vrolijke kleuren of ga je sfeervol Zwart/Wit?

Familie fotoshootWe maken ongeveer 30 tot 60 minuten foto’s. Dit ligt natuurlijk aan de leeftijd van de kinderen en aan jullie wensen. Voor kleine kinderen bijvoorbeeld, is 10 minuten al erg lang.

Bij baby’s en hele jonge kinderen geef ik de voorkeur aan gewoon thuis te zijn in hun vertrouwde omgeving waar ze zich lekker op hun gemak voelen, waardoor je de meest natuurlijke en ontspannen foto’s krijgt. Daarnaast is het ook wel praktisch als je bijvoorbeeld ineens even tussendoor een luiertje moet verschonen.

Het resultaat van een familie fotoshoot

Familie fotoshootAls de fotoshoot klaar is kijken we samen of alle beelden die jij wilde zijn gemaakt. Hierna zorg ik dat je de foto’s binnen 7 dagen in huis hebt. Deze tijd is nodig om de beelden optimaal bij jouw te kunnen aanleveren. Bij Studio-37 betaal je maar 1 keer! Dit betekent dus geen extra kosten als je de foto ergens anders wilt gebruiken of afdrukken. Je krijgt dus altijd onbeperkt gebruiksrecht voor al onze beelden.

Familie fotoshootJe ontvangt de definitieve set van foto’s via WeTransfer.com. Dit is een website waarmee grote bestanden worden verstuurd. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een download link. Door hier op te klikken kun je de bestanden gemakkelijk op jouw eigen computer downloaden. De foto’s worden opgeleverd in twee mappen met daarin de hoge resolutiebestanden(Hi-res, om te printen) en de lage resolutiebestanden(Low-res, voor gebruik op Social Media). De geleverde foto’s zijn altijd zonder watermerk, zodat je met de foto’s kunt doen wat je wilt.

Het resultaat zijn foto’s waarvan je levenslang zult genieten en die je terug brengen naar die veel te snel vervlogen tijd.

Wat kost een familie fotoshoot?

De kosten van een family fotoshoot bedragen €125,-. Hiervoor krijg je minimaal 20 foto’s. Het is altijd lastig om van te voren te bepalen hoeveel foto’s je krijgt. In de praktijk zijn er altijd teveel mooie foto’s en uiteraard krijg je die allemaal.

Heb jij ook ideeën voor je eigen familie fotoshoot?
Neem gewoon even contact op voor meer informatie of een afspraak.

Duidelijk, Snel, Studio-37!