Foto digitaliseren

Foto digitaliseren of inkleuren AlmereEen foto digitaliseren uit een album of een hele schoenendoos vol, heel veel dia’s in een kast. Wie ouder is dan 25 heeft daar wel vaker over nagedacht, maar het komt er nooit van of het komt nooit af.

Hoe leuk deze fotoalbums of dia’s ook zijn, het is veel werk, niet alleen de foto digitaliseren, maar ook daarna, kleurcorrectie, verscherpen, bijsnijden.

Studio-37 digitaliseert al uw oude foto’s, negatieven en dia’s en levert ze daarna perfect op. Hierna hoeft u ze alleen nog maar te delen met vrienden en familie.

Studio-37 levert deze op in verschillende vormen. Gewoon als bestanden op Dvd, of USB-stick, maar ook als slideshow (diavoorstelling), het voordeel hiervan is dat er meer licht en beweging in uw oude foto’s komt. Bekijk ze samen op de televisie en laat deze oude beelden weer echt tot leven komen.

Neem voor een prijsopgave gerust even contact op, foto’s en dia’s digitaliseren is altijd maatwerk en studio-37 geeft jou graag vrijblijvend een offerte en advies.

Bekijk hieronder een voorbeeld van een trouw reportage uit de jaren 70 en beleef de sfeer.

Foto’s inkleuren

Foto digitaliseren of inkleuren AlmereVoor een bepaald type foto kan het interessant zijn om deze te laten inkleuren, hier kunnen verschillende redenen voor zijn. De meest gehoorde reactie is dat de foto veel meer is gaan leven en dat de details veel meer naar voren komen.

Zeker als een foto zeer grote sentimentele waarde heeft kan het toevoegen van kleur een toevoeging zijn. Inkleuren gebeurt niet om de foto te ‘verbeteren’, maar meer om er een nieuwe beleving aan te geven. Aangezien inkleuren een uitgebreid proces is, kan hiervoor geen standaard prijs worden gegeven, dit is altijd maatwerk.

Heb je interesse, neem dan even contact op voor een vrijblijvende offerte.