Fotografie Bedrijfsevenement

Ieder evenement is een bijzondere gebeurtenis. Zeker omdat dit niet iedere dag gebeurt is het belangrijk dat dit wordt vastgelegd. Kies daarom voor een ervaren evenementen fotograaf. Op deze manier kunt u er nog lang van genieten.

Zodra u kiest voor een evenementen fotograaf van Studio-37 Bedrijfsfotografie. Weet u zeker dat het goed zit. U houdt zich bezig met het evenement. Studio-37 registreert alles van begin tot eind en handelt de beelden af voor u en uw gasten. Het maakt niet uit of het om een congres, beurs, symposium of bedrijfsuitje gaat. u wilt alleen maar goede foto’s maar hebt niet de tijd om dat zelf te verzorgen.

Bedrijfs EvenementWanneer u van plan bent om deze beelden in te zetten op online media, drukwerk , nieuwsbrieven, dan is professionele kwaliteit van groot belang. Met een professionele evenementen fotograaf zorgt u dat de kwaliteit van hoog niveau is en dat uw bedrijf op een feestelijke manier in beeld wordt gebracht.
U verlangt een heldere, sfeervolle impressie van uw congres, beurs, symposium , bedrijfsuitje of zakelijk evenement. Waarin de sfeer en de ambiance duidelijk tot uiting komen en waarbij het enthousiasme en plezier van uw gasten en medewerkers in beelden worden vastgelegd.

De reportage zorgt ervoor dat er een professioneel beeld van uw bedrijf neergezet. Zodat er een duidelijk imago naar buiten toe ontstaat. Waarmee u zich verder kan profileren.

Wat kost een evenement fotograaf?

Bedrijfs EvenementDe kosten van een evenement fotograaf bedragen €250,- per dagdeel (4uur). Hiervoor krijgt u een reportage gemaakt met meerdere foto’s, vanuit verschillende hoeken en met een grote variatie aan beelden. Dit alles met behoud van de sfeer en lichtval van het evenement.

Het is altijd lastig om van te voren te bepalen hoeveel foto’s u krijgt. In de praktijk zijn er altijd teveel mooie foto’s en uiteraard krijg u die allemaal.

Bij Studio-37 betaal je maar 1 keer! Dit betekent dus geen extra kosten als u de foto ergens anders wilt gebruiken of afdrukken. U krijgt dus altijd onbeperkt gebruiksrecht voor al onze beelden.

Wilt u foto’s van uw evenement?

Neem gewoon even contact op met Studio-37 Bedrijfsfotografie voor meer informatie of een afspraak.

Duidelijk, Snel, Studio-37!