Dj disco feest Studio-37 Evenenmenten Fotograaf
Evenement,  Fotografie

Disco Party Marja

Zaterdag 27 Juni was het zo ver, de lang verwachte disco party van Marja die op deze manier haar vijftigste verjaardag vierde. Het is altijd spannend dit soort opdrachten omdat je nooit precies weet wat je kan verwachten. Marja vertelde dat er een grote witte tent zou staan in de tuin en dat er muziek was, dat was alles wat ik wist. Omdat Marja graag zelf van het feest wilde genieten zag zij het niet zitten zelf foto’s te maken. Uiteraard was ik het hiermee eens want het nemen van foto’s en feesten is géén goede combinatie.

Eenmaal binnen werd ik verrast door de geweldige disco-achtige aankleding en een grote hoeveelheid discolicht en glitterballen. Ik wist meteen dat dit leuke foto’s zouden worden. Voeg daar nog een groot aantal zeer enthousiaste gasten bij en ik kon aan de slag. Mijn plan was een mooie sfeervolle weergave van het feest waarin het plezier duidelijk is. Daarnaast had ik in mijn achterhoofd nog het idee voor een hoekje waar ik eventueel nog wat portretten kon maken. Dit idee heb ik laten schieten omdat daar simpelweg geen ruimte voor was. De portretten die mensen wilde heb ik gewoon op het feest zelf gemaakt.

Marja zag er schitterend uit en ook de gasten waren in de seventies stijl gekleed. Dit soort opdrachten zijn altijd erg leuk, werken op een feest met geweldige muziek, ik mag niet klagen! De muziek werd verzorgd door de DJ’s Pete en Paul, die met volle overgave ons trakteerden op een mix dance classics en nieuwe dance. Wat ik zelf altijd erg leuk vind zijn kinderen op zo’n feest. Deze keer was dat niet anders, kinderen reageren zoveel losser op een fotograaf en zijn altijd in voor een leuke foto. Dit leverde weer een aantal leuke plaatjes op.

Op zo’n gelegenheid kom je altijd wel een paar mensen tegen die liever niet op de foto willen. Aan mij de schone taak om ze toch zover te krijgen, dit begint meestal met de garantie dat de ‘gekke’ foto’s meteen worden weggegooid en iedere foto die ik neem laat ik eerst keuren door de persoon. Op deze manier lukt het eigenlijk altijd, zodra ze de foto zien zijn ze dik tevreden.

Na zo’n avond heb ik echt het gevoel onderdeel te zijn geweest van deze vrienden groep, wat een leuke mensen! Marja en Peter bedankt, het was een geweldige avond en ik ben blij dit met jullie mee te mogen vieren.