Trouwfotograaf

Als Trouwfotograaf staan spontaniteit, creativiteit en vakmanschap bij mij voorop. Een eerste stap in het maken van een trouwreportage, is een gesprek over jullie ideeën en wensen. Deze belangrijke dag is geheel ingericht volgens jullie wensen. Dus ook de trouwreportage.

Hoe werkt het?

Tijdens de huwelijksdag zelf werk ik als fotograaf zoveel mogelijk op de achtergrond. Deze manier van werken zorgt ervoor dat ik het feestelijke karakter van deze mooie dag zo liefdevol en intiem mogelijk vast leg. Creatief, spontaan en verfrissend volgens de door jullie aangedragen ideeën.

TrouwfotograafJullie huwelijksdag is een dag om lang van te genieten, van het moment waarop je elkaar voor het eerst ziet tot het moment waarop je elkaar trouw belooft. Een dag om jullie liefde vieren, en een dag om samen nog lang aan te denken. De taak van de trouwfotograaf is om dat verhaal vast te leggen. Dat zijn momenten waar ik graag deel vanuit maak, om dit zo creatief, spontaan en verfrissend vast te leggen.

Trouwen is al duur genoeg en voor een fotograaf is vaak een beperkte financiële ruimte. Het diner, de bruidstaart en het ja-woord zijn ervaringen van dat moment. De foto’s blijven echter altijd bij je en houden die herinneringen levend.

Trouwreportage

HuwelijksfotograafEen trouwreportage is een investering die naarmate de tijd verstrijkt meer wordt gewaardeerd. Studio-37 Lifestyle Fotografie biedt daarom oplossingen voor ieder budget. Wat jullie ook willen, een volledig verslag van jullie huwelijksdag tot een paar foto’s van bruid en bruidegom. Door mijn volledige toewijding zal dit nooit ten koste gaat van de kwaliteit.

Een bruiloft is altijd maatwerk. Neem daarom even contact met Studio-37 Lifestyle Fotografie. Dan we kunnen kijken wat jullie wensen zijn en ik jullie een vrijblijvend offerte kan geven.

Studio-37 levert huwelijksfotografie voor ieder budget.

Wat kost een trouwfotograaf?

Een fotoreportage met alle foto’s in hoge resolutie op DVD en een album is al mogelijk voor €250,-.
Een bruiloft is altijd maatwerk. Neem daarom even contact met Studio-37 Lifestyle Fotografie. Dan we kunnen kijken wat jullie wensen zijn en ik jullie een vrijblijvend offerte kan geven.

Wilt je foto’s van jouw mooiste dag?

Neem gewoon even contact op voor meer informatie of een afspraak.

Duidelijk, Snel, Studio-37!