Jubileum Fotograaf

Als jubileum fotograaf registreer ik graag je jubileum, familiedag of feest. Zodra je een dergelijk evenement organiseert kun je er voor kiezen om een professionele evenementen fotograaf dit te laten registreren. Je verzekerd je ervan dat jouw dierbare momenten, meestal in lastige lichtomstandigheden, door Studio-37 met plezier en professioneel worden geregistreerd.

Hoe werkt het?

Jij, jouw familie, of bedrijf krijgen hierdoor een uniek aandenken aan een unieke gebeurtenis.Jubileum Fotografie
Er wordt een reportage gemaakt met meerdere foto’s, vanuit verschillende hoeken en met een grote variatie aan beelden. Dit alles met behoud van de sfeer en lichtval van het evenement, kortom Lifestyle Fotografie.

Studio-37 Lifestyle Fotografie Almere is zeer ervaren in het fotograferen van evenementen, zowel grote bedrijfsfeesten als kleinschalige familie bijeenkomsten.

Het resultaat van een Feest/Jubileum fotograaf

De foto’s onderscheiden zich door hun kleur, contrast, lichtval en scherpte. Als het evenement klaar is verwerk ik zo snel mogelijk de beelden. Hierna zorg ik dat je de foto’s binnen 7 dagen in huis hebt. Deze tijd is nodig om de beelden optimaal bij jouw te kunnen aanleveren.
Uiteraard is het mogelijk dit zeer snel toe doen, mocht je de beelden bijvoorbeeld de volgende dag al nodig hebben.

Je ontvangt de definitieve set van foto’s via WeTransfer.com. Dit is een website waarmee grote bestanden worden verstuurd. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een download link. Door hier op te klikken kun je de bestanden gemakkelijk op jouw eigen computer downloaden.
De foto’s worden opgeleverd in twee mappen met daarin de hoge resolutiebestanden(Hi-res, om te printen) en de lage resolutiebestanden(Low-res, voor gebruik op Social Media). De geleverde foto’s zijn altijd zonder watermerk, zodat je met de foto’s kunt doen wat je wilt.

Studio-37 fotografeert je jubileum, feest, evenement, familiedag of gala vanuit alle hoeken en maakt er een schitterende reportage van die helpt de herinneringen lang vast te houden.

Studio op locatie van evenement

Zo nu en dan wil een klant dat Studio-37 op locatie, tijdens een jubileum, ook een mooi portret maak van hun gasten. Uiteraard kan dit, eventueel met de sfeer van het jubileum op de achtergrond, of met een meer neutrale achtergrond.

Wat kost een fotograaf voor feest of jubileum?

Jubileum FotografieDe kosten van een jubileum fotograaf bedragen €250,- per dagdeel (4 uur). Hiervoor krijg je een reportage gemaakt met meerdere foto’s, vanuit verschillende hoeken en met een grote variatie aan beelden. Dit alles met behoud van de sfeer en lichtval van het evenement.

Het is altijd lastig om van te voren te bepalen hoeveel foto’s je krijgt. In de praktijk zijn er altijd teveel mooie foto’s en uiteraard krijg je die allemaal.

Bij Studio-37 betaal je maar 1 keer! Dit betekent dus geen extra kosten als je de foto ergens anders wilt gebruiken of afdrukken. Je krijgt dus altijd onbeperkt gebruiksrecht voor al onze beelden.

Wilt je foto’s van jouw jubileum of feest?
Neem gewoon even contact op voor meer informatie of een afspraak.

Duidelijk, Snel, Studio-37!