kinderportret fotografie

De kinderportret fotografie verschilt van een gewoon portret doordat kleine kinderen minder te poseren zijn. Het kan wel, maar het oogt altijd wat stug. Bij deze benadering hebben de kinderen gewoon meer ruimte om zichzelf te zijn en te spelen. Hierdoor ogen de foto’s minder formeel en veel speelser.

Hoe werkt het?

Kinderportret fotografieWe kijken eerst samen of je wat ideeën voor de familie fotoshoot hebt. Misschien heb je ook wat digitale beelden of knipsels die jou aanspreken. Op basis daarvan bepalen we wat voor foto’s het gaan worden.

Ik creëer de studio op locatie. Bij je thuis, in het bos, het strand of in die mooie frisse kinderkamer. Hierdoor ontstaan kinderportretten met een ongedwongen uitstraling.

Belangrijk is dat je jouw kinderen echt hun gang kunt laten gaan. Ik als fotograaf ga zoveel mogelijk mee in hun spel. Geef uiteraard af en toe wat aanwijzingen, dat vinden zeker de wat oudere kinderen wel fijn.

We maken ongeveer 30 tot 60 minuten foto’s. Dit ligt natuurlijk aan de leeftijd van de kinderen en aan jullie wensen. Voor kleine kinderen bijvoorbeeld, is 10 minuten al erg lang.

Bij baby’s en hele jonge kinderen is het beter om gewoon thuis te zijn. Jij en je kindjes zijn in hun vertrouwde omgeving waar jullie je lekker op je gemak voelen. Hierdoor onstaan de meest natuurlijke en ontspannen beelden. Daarnaast is het ook gewoon heel erg praktisch dat je alles bij de hand hebt. Zoals speeltjes, luiertjes e.d.

Het resultaat van een Kinderportret

Kinderportret fotografieAls de fotoshoot klaar is kijken we samen of alle beelden die jij wilde zijn gemaakt. Hierna zorg ik dat je de foto’s binnen 7 dagen in huis hebt. Deze tijd is nodig om de beelden optimaal bij jouw te kunnen aanleveren. 

Bij Studio-37 betaal je maar 1 keer! Dit betekent dus geen extra kosten als je de foto ergens anders wilt gebruiken of afdrukken. Je krijgt dus altijd onbeperkt gebruiksrecht voor al onze beelden. Je kunt er zoveel laten afdrukken als je maar wilt. Voor bijvoorbeeld Opa en Oma en de rest van de familie.

Je ontvangt de definitieve set van foto’s via WeTransfer.com. Dit is een website waarmee grote bestanden worden verstuurd. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een download link. Door hier op te klikken kun je de bestanden gemakkelijk op jouw eigen computer downloaden.

De foto’s worden opgeleverd in twee mappen met daarin de hoge resolutiebestanden(Hi-res, om te printen) en de lage resolutiebestanden(Low-res, voor gebruik op Social Media). De geleverde foto’s zijn altijd zonder watermerk, zodat je met de foto’s kunt doen wat je wilt.

Het resultaat zijn portretten waarvan je levenslang zult genieten en die je terug brengen naar die veel te snel vervlogen tijd. Studio-37 zorgt altijd voor een prachtige herinnering.

Wat kost een Kinderportret?

Studio-37 maakt een Kinderportret al voor €99,-, voor minimaal vijf foto’s (in de praktijk altijd meer).
2 tot 3 personen: + €15,- pp.
Daarna ieder persoon extra: €10,- pp.

De fotoshoot duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. Je kindje krijgt de mogelijkheid om te poseren in verschillende kledingsets en altijd minimaal 5 digitale foto’s op hoge resolutie.

Er zijn geen nabestellingen nodig, want alle foto’s zijn van jou en jij bepaald wat je ermee doet.

Heb jij ook ideeën voor je eigen Kinderportret?

Neem gewoon even contact op voor meer informatie of een afspraak.

Duidelijk, Snel, Studio-37!