Portretfotografie

Professionele portretfotografie waarin jij jezelf en je familie écht herkend. Dat is Studio-37 uit Almere.

In deze haastige tijd is het fijn om eens stil te staan bij wat nu is en dat ook te conserveren voor later. Zo creëer je via mijn foto’s een geweldig aandenken om lang van te genieten, voor jezelf, je familie of oma en opa.

Ik fotografeer op locatie. Dat werkt inspirerend maar vooral heel ontspannen en dat zie je terug in de beelden. Er heerst minder het gevoel van gefotografeerd worden dan in een fotostudio. Het gaat allemaal wat losser.

Hoe werkt het?

We kijken eerst samen of je zelf wat ideeën voor het Studio portret hebt. Misschien heb je ook wat digitale beelden, Pins of knipsels die jou aanspreken.

PortretfotografieOp basis daarvan bepalen we wat voor foto’s het gaan worden. We kiezen een locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis of op kantoor. In ieder geval iets waar je echt jezelf kunt zijn.

Op locatie hebben we altijd verschillende ruimtes hierdoor is er meer variatie mogelijk en dat maakt de beelden uniek. Voor kinderen echt spelenderwijs, voor bedrijven juist wat zakelijker.

Jij bepaald welke samenstellingen of outfits je op de foto wilt zien, alles kan. Jij bent degene die bepaalt. Houdt jij meer van vrolijke kleuren of ga je sfeervol Zwart/Wit?

We maken ongeveer 30 tot 45 minuten foto’s. Dit varieert natuurlijk, mochten er kleine kinderen zijn dan houden we het kort. In zo’n geval is 10 minuten al erg lang.

Bij baby’s en hele jonge kinderen geef ik de voorkeur aan gewoon thuis te zijn in hun vertrouwde omgeving waar ze zich lekker op hun gemak voelen, waardoor je de meest natuurlijke en ontspannen foto’s krijgt. Daarnaast is het ook wel praktisch als je bijvoorbeeld ineens even tussendoor een luiertje moet verschonen of iets dergelijks.

Resultaat Portretfotografie

Als de fotoshoot klaar is kijken we samen of alle beelden die jij wilde zijn gemaakt. Hierna zorg ik dat je de foto’s binnen 7 dagen in huis hebt. Deze tijd is nodig om de beelden optimaal bij jouw te kunnen aanleveren.

Bij Studio-37 betaal je maar 1 keer! Dit betekent dus geen extra kosten als je de foto ergens anders wilt gebruiken of afdrukken. Je krijgt dus altijd onbeperkt gebruiksrecht voor al onze beelden.

Je ontvangt de definitieve set van foto’s via WeTransfer.com. Dit is een website waarmee grote bestanden worden verstuurd. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een download link. Door hier op te klikken kun je de bestanden gemakkelijk op jouw eigen computer downloaden.

De foto’s worden opgeleverd in twee mappen met daarin de hoge resolutiebestanden(Hi-res, om te printen) en de lage resolutiebestanden(Low-res, voor gebruik op Social Media). De geleverde foto’s zijn altijd zonder watermerk, zodat je met de foto’s kunt doen wat je wilt.

Studio-37 zorgt voor een prachtige herinnering.

Wat kost een Studio portret?

De kosten van een Studio portret bedragen €99,- voor maximaal 2 personen, alle extra personen: + €15,- pp.
Hiervoor krijg je ongeveer 5 foto’s per samenstelling.
Het is altijd lastig om van te voren te bepalen hoeveel foto’s je krijgt. In de praktijk zijn er altijd teveel mooie foto’s en uiteraard krijg je die allemaal.

Heb jij ook ideeën voor je eigen Studio portret?
Neem gewoon even contact op voor meer informatie of een afspraak.

Duidelijk, Snel, Studio-37!