Social Media Profielfoto

Sinds de komst van social media is een goede profielfoto een must. Een goede profielfoto maakt het mogelijk om meteen een goede eerste indruk te maken. Hiermee onderscheidt je jezelf van anderen die deze mogelijkheid niet ten volle benutten. Vooral op zakelijk gebied zorgt een goede profielfoto ervoor dat mensen eerder en sneller contact zoeken.

Waarom een Social Media Profielfoto?

Een vakantiekiekje, een selfie of foto op een feest, dat is natuurlijk leuk, maar is dat ook het beeld dat je wilt uitstralen. LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram zijn nu zo bepalend dat de uitstraling van je profiel erg belangrijk is. Een professionele profielfoto helpt daarbij.

Hoe maak je een goede profielfoto?

Social Media portretDat is de vraag die ik het meeste krijg, veel mensen willen weten hoe ze dat zelf kunnen doen. Mijn antwoord is altijd, doe het niet zelf! Maar zoek een fotograaf die jou zo optimaal en persoonlijk mogelijk fotografeert. Hiervoor is Studio-37 het enige juiste adres.

Als Social Media fotograaf kijkt Studio-37 eerst naar wat je uit wilt stralen. Hoe wil je jezelf presenteren. Wil je zakelijkheid en zelfverzekerdheid uitstralen? Of ben je een creatief en eigenzinnig persoon? Alles kan, en Studio-37 helpt en stuurt je daarbij.

Belangrijk is dat jij je op het moment van fotograferen zoveel mogelijk op je gemak bent. Door tijdens de shoot de foto’s te laten zien en jou actief te laten meedenken over het resultaat. Bereiken we precies wat je had verwacht.

Hoe werkt het?

Social Media portret

We kijken eerst samen of je wat ideeën voor de profielfoto hebt. Misschien heb je ook wat digitale beelden, pins of knipsels die jou aanspreken.
Op basis daarvan bepalen we wat voor foto’s het gaan worden. Jij bent degene die bepaalt. Houdt jij meer van trendy kleuren of ga je zakelijk Zwart/Wit?

Het resultaat van een Social Media Profielfoto

Als de Profiel fotoshoot klaar is kijken we samen of alle beelden die jij wilde zijn gemaakt. Hierna zorg ik dat je de foto’s binnen 7 dagen in huis hebt. Deze tijd is nodig om de beelden optimaal bij jouw te kunnen aanleveren.

Bij Studio-37 betaal je maar 1 keer! Dit betekent dus geen extra kosten als je de foto ergens anders wilt gebruiken of afdrukken. Je krijgt dus altijd onbeperkt gebruiksrecht voor al onze beelden.Social Media portret

Je ontvangt de definitieve set van foto’s via WeTransfer.com. Dit is een website waarmee grote bestanden worden verstuurd. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een download link. Door hier op te klikken kun je de bestanden gemakkelijk op jouw eigen computer downloaden.

De foto’s worden opgeleverd in twee mappen met daarin de hoge resolutiebestanden (Print, om af te drukken) en de lage resolutiebestanden (Screen, voor Social Media e.d.). De geleverde foto’s zijn altijd zonder watermerk, zodat je met de foto’s kunt doen wat je wilt.

Het resultaat is een prachtige profielfoto die je naast de Social Media, ook voor andere doeleinden kunt gebruiken.

Wat kost een Social Media Profielfoto?

Studio-37 maakt een Social Media Profielfoto al voor €99,-, voor een Fotoshoot van 45 minuten. Je krijgt de mogelijkheid om te poseren in verschillende kledingsets en altijd minimaal 6 digitale foto’s op hoge resolutie. Er zijn geen nabestellingen nodig, want alle foto’s zijn van jou en jij bepaald wat je ermee doet.

Heb jij ook ideeën voor je eigen Social Media Profielfoto?

Neem gewoon even contact op voor meer informatie of een afspraak.

Duidelijk, Snel, Studio-37!