Over Studio-37

Studio-37 uit Almere fotografeert naast portretten in een studio omgeving, Lifestyle Fotografie op locatie.
Dat wil zeggen, mensen die bezig zijn met hun leven, in hun gezin, op het werk of met vrienden op een feest.

Lifestyle Fotografie

Het vastleggen van mooie en spontane momenten. Als mooie herinnering voor later of een duidelijk beeld van je bedrijf, kortom Lifestyle Fotografie.

Studio-37 Lifestyle Fotografie levert professionele fotografie. Deze is qua uitstraling fris, zakelijk en eigentijds! Voor bijvoorbeeld jongeren echt hip en trendy. Voor bedrijven juist wat zakelijker.

Uiteindelijk bepaal jij het resultaat. Studio-37 adviseert en ondersteund daarbij.

Op locatie

Studio-37 Lifestyle Fotografie fotografeert zowel op locatie als in de studio. Dit is voor jou heel ontspannen en voor mij altijd een inspiratie.
Op locatie gebruik ik altijd verschillende ruimtes en omgevingen. Hierdoor is er meer variatie mogelijk en dat maakt de beelden uniek.

Studio-37 Lifestyle Fotografie creëert op locatie verlichting zodat er altijd de beschikking is over mooi licht. Ongeacht het weer of binnenverlichting. Op een plek waar onvoldoende daglicht is kan Studio-37 ook prima uit de voeten.

Regio

Studio-37 uit Almere werkt veel in de directe omgeving van Almere. Voor fotoshoots en bedrijfsreportages en andere fotografie opdrachten, buiten deze regio, ben ik natuurlijk ook beschikbaar.

Vanzelfsprekend houdt Studio-37 van mooie beelden. Om dit resultaat iedere keer te krijgen is het belangrijk dat we elkaar begrijpen. Graag leren wij jouw verhaal kennen. Zodat wij je optimaal op de foto kunnen zetten en laten zien wie jij, je familie of je bedrijf zijn.

Lifestyle fotografie voor bedrijven

Veel bedrijven maken ook gebruik van Lifestyle fotografie denk hierbij aan:

Uiteindelijk telt maar één ding. Dat jij tevreden bent. Zodat je bij het zien van de foto’s denkt:
Dat ben ik, Dat zijn wij, Dit is wat wij zijn.

Heb je vragen of wil je een fotoshoot boeken, neem dan gerust contact met Studio-37 op.

Duidelijk, Snel, Studio-37!