Werkwijze Studio-37

Afspraak

Studio-37 neemt graag voor iedereen de tijd en werkt daarom alleen op afspraak. Als fotograaf in Almere werk ik veel in de directe omgeving. Voor fotoshoots en bedrijfsreportages en dergelijke, buiten deze regio, ben ik natuurlijk ook beschikbaar. Voor een afspraak kunt je een bericht sturen via het contactformulier of neem telefonisch contact op. Na een korte kennismaking via de telefoon of mail probeer ik samen met jou tot een concreet plan te komen dat binnen je wensen past.

Aanleveren foto’s

Alle foto’s worden in hoge kwaliteit als Jpegs aangeleverd, gevarieerd in kleur en zwart-wit (indien gewenst). Studio-37 levert geen RAW bestanden aan. Verder worden ze altijd gecorrigeerd op kleur, scherpte, contrast en eventueel bijgesneden.
Hierna worden alle foto’s in hoge resolutie en lage resolutie, verstuurd via WeTransfer.com. Desgewenst kunnen zij ook op DVD, USB-stick worden geleverd.

Je ontvangt de definitieve set van foto’s, binnen 1 week, via WeTransfer.com. Dit is een website waarmee grote bestanden worden verstuurd. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een download link. Door hier op te klikken kun je de bestanden gemakkelijk op jouw eigen computer downloaden. De foto’s worden opgeleverd in twee mappen met daarin de hoge resolutiebestanden(Hi-res) en de lage resolutiebestanden(Low-res). De geleverde foto’s zijn altijd zonder watermerk, zodat je met de foto’s kunt doen wat je wilt.

Website

Vaak willen klanten foto’s van hun feest of evenement op een website hebben staan. Dit geeft vrienden, klanten of bezoekers van het evenement de gelegenheid deze te bekijken en eventueel downloaden. Indien gewenst schermen wij deze website af met een wachtwoord.

Standaard

Iedere opdracht is altijd natuurlijk uniek. Een aantal zaken zijn altijd hetzelfde en zijn standaard inbegrepen:

  • Studio-37 denkt in oplossingen. Problemen of vragen? Studio-37 denkt mee.
  • Studio-37 is altijd ruim op tijd. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent.
  • Bij Studio-37 betaal je eenmalig. Dus, geen extra kosten als je de foto ergens anders wilt gebruiken.
  • De prijzen van Studio-37 zijn altijd inclusief onbeperkt gebruiksrecht voor al onze beelden.
  • Studio-37 is flexibel!
  • Studio-37 is snel! Dus, heb je snel een foto of afdruk nodig? Voor website, pers, zakelijke mailing of verjaardag. Dan voeren wij dat snel uit.