Zakelijk Portret

Een professioneel zakelijk portret is uitermate belangrijk. Studio-37 maakt zakelijke portretten voor gebruik op Website, LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram of uw eigen Intranet.
Mensen zijn tenslotte het belangrijkste onderdeel van ieder bedrijf. Goede portretfoto’s laten duidelijk zien wie er voor u werkt.

Waarom een zakelijk portret

Een zakelijke portretfoto zorgt voor een persoonlijke uitstraling naar buiten toe.Zakelijk Portret
Uitstraling is in deze tijd van beelden van zeer groot belang. Niet alleen de kleding, maar ook de kwaliteit van de foto is bepalend voor de uitstraling. Een goede foto toont dat mensen trots zijn op hun werk en dat ook willen laten zien.
Vanzelfsprekend is het de bedoeling dat iemand optimaal en ontspannen, als zichzelf wordt geportretteerd. Dat lukt Studio-37, door onze ontspannen manier van werken en ongedwongen coaching, bij iedereen.

Door gebruik te maken van de juiste apparatuur en belichting kan in iedere kantoor- of bedrijfsruimte een kwalitatief hoogwaardige foto worden gemaakt.

Het doel van een zakelijk portret

Voor een goed portret is het zeer belangrijk om samen te bepalen wat het doel is. Zijn de portretten voor intern gebruik of juist voor het Internet en de Social Media? Door tijdens de shoot feedback te krijgen, en mee te denken met het bedrijf. Krijgt u de beelden die bij u passen.Zakelijk Portret
Of het nu gaat om het maken van standaard zakelijk hoofd/schouderportret of een portret van de voltallige directie. Studio-37 Bedrijfsfotografie probeert altijd de unieke sfeer van ieder bedrijf daarin vast te leggen.

Hiermee onderscheidt uw bedrijf zich van de concurentie die deze mogelijkheid misschien niet ten volle benutten. Vooral op zakelijk gebied zorgt een goed portret ervoor dat mensen eerder en ook sneller contact zoeken.

Wat kost een zakelijk portret?

Zakelijk PortretAl vanaf €250,- per dagdeel (4 uur), kan ik op locatie of in de studio uw werknemers of directie fotograferen. Wilt u individueel een zakelijk portret laten maken? Studio-37 maakt een Zakelijk portret al voor €99,-, voor een fotoshoot van 45 minuten.

U krijgt de mogelijkheid om te poseren in verschillende kledingsets (Bijvoorbeeld; Zakelijk, Zakelijk Casual en Vrijetijd Casual).

U ontvangt altijd minimaal 6 digitale foto’s op hoge resolutie. Er zijn geen nabestellingen nodig, want alle foto’s zijn van volledig van u, en u bepaald wat je ermee doet.

 

 

Wilt u ook foto’s van uw werknemers of directie?

Neem gewoon even contact op met Studio-37 voor meer informatie of een afspraak.

Duidelijk, Snel, Studio-37!